Onze klanten hebben behoefte aan een elektrische installatie op maat, toegespitst op hun persoonlijke wensen en eisen. Voorafgaand aan de werken bespreken we waar de stopcontacten, lichtpunten en andere elektrische voorzieningen moeten komen. Na een heldere kostenraming wordt het werk uitgevoerd.

Foto van een electricien die een installatie installeert

Laagspanningsinstallaties

We zijn een vakkundige en betrouwbare partner voor elektriciteitswerken. De noden en wensen van onze opdrachtgevers staan centraal en worden in detail besproken. Ieder project is maatwerk. In een eerste fase worden leidingen getrokken en hechtpunten geplaatst. In een tweede en latere fase komen we weer ter plaatse om stopcontacten, zekeringen, schakelaars en lichtpunten te plaatsten en aan te sluiten.

Databekabeling

Wij verzorgen de totale databekabeling in uw kantoor of gebouw. Meer dan de computer aan te sluiten en de telefoon in te pluggen hoeft u niet te doen. Wij doen de rest.

Toegangscontrole

Toegangscontrole bepaalt wie, waar wanneer naar binnen mag. Bent u op zoek naar een specifieke oplossing of heeft u vragen? Neem snel en vrijblijvend contact met ons op.

Verlichting

Meer dan ooit bepaalt verlichting de sfeer in een ruimte. Ook in zorgcentra, scholen en appartementen speelt de keuze van de juiste verlichting een belangrijke rol. Wij plaatsen lichtarmaturen en maken zelfs volledige lichtstudies op.

Domotica

Domotica draagt in hoge mate bij tot comfort in uw gebouw of bedrijfspand. U bedient eenvoudig uw elektrische apparatuur met 1 druk op de knop of met een applicatie op uw smartphone of tablet. Onze domoticasystemen zijn flexibel en klaar voor de toekomst. Voor advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Oproepsysteem

Wij plaatsen oproepsystemen in kamers van woonzorgcentra en serviceflats. Dankzij een centraal scherm ontstaat er een efficiƫnt systeem dat binnen enkele seconden medewerkers van het centrum of serviceflats informeert of alarmeert.

Brandmeldinstallatie

Afhankelijk van de voorschriften brengen wij branddetectiesystemen aan in appartementencomplexen, ondergrondse parkeergarages en tal van andere bouwprojecten. Gebaseerd op de ter plaatse geldende voorschriften plaatsen wij de voor u juiste branddetectie.

Inbraakdetectie

Inbraaksystemen spelen een belangrijke rol bij het veiligheidsaspect van appartementen en gebouwen. Een detectiesysteem kan voor zowel eigenaren als gebruikers veel ellende voorkomen.