Foto van een persoon die elektriciteit aansluit

Woonzorgcentrum Clos Bizet

Anderlecht

Voor residentie Clos Bizet in Anderlecht, een nieuwbouwproject bestaande uit een woonzorgcentrum met 122 bedden en 13 assistentiewoningen leverden we alle elektrische installaties. We stonden in voor de algemene elektriciteitswerken, de verlichting en het volledige datanetwerk, inclusief WiFi-netwerk. We installeerden tevens de toegangscontrole, het oproepsysteem, de brandinstallatie, de muziekinstallatie en de hoogspanningscabine. 

Geelvink

Geel

Voor deze residentie realiseerden we de algemene elektriciteitswerken in de appartementen, alsook de data- en tv-aansluitingen in de appartementen. We realiseerden tevens de elektriciteitswerken in de algemene delen, leverden en plaatsten er de verlichting, en tot slot leverden en plaatsten we ook de brandmeldinstallatie.

The Mills

Edegem

Voor de tijdloze en stijlvolle residentie the Mills in Edegem verzorgden we de algemene elektriciteitswerken in de appartementen, alsook de data- en tv-aansluitingen in de appartementen. We realiseerden tevens de elektriciteitswerken in de algemene delen, leverden en plaatsten er de verlichting, en tot slot leverden en plaatsten we de brandmeldinstallatie. The Mills telt 153 appartementen, 99 woningen en een woonzorgcentum.S

Gemeentelijke Basisschool (GBS) De Kangoeroe

Dessel

GBS De Kangoeroe uit Dessel werd een aantal jaren geleden grondig gerenoveerd. We stonden in voor algemene elektrische installatie, de branddetectiesystemen, de toegangscontrole, de inbraakdetectie, de verlichting met daglichtsturing, alsook het datanetwerk.

Opleidingscentrum B&R

Arendonk

Voor het gloednieuwe opleidingscentrum van onze moederholding, B&R Bouwgroep uit Arendonk, leverden we de algemene elektrische installatie, het gebouwenbeheersysteem gebaseerd op KNX, het datanetwerk, de verlichting, alsook de aansturing van de verwarming door middel van KNX.

Jeugdcentrum

Ekeren

Voor het Jeugdcentrum in Ekeren leverden we de algemene elektrische installatie, de verlichting, de branddetectiesystemen, het inbraakdetectiesysteem, de toegangscontrole en het datanetwerk.

Kinderdagverblijf ’t Wisterke

Kontich

We verzorgden voor het Kontichse kinderdagverblijf de elektrische installaties van A tot Z. Van inbraak- en brandalarm over daglichtsturing en verlichting gestuurd door aanwezigheidsdetectie tot volledige data-infrastructuur en camerabewaking.

Zilvervesten

Lier

Residentie Zilvervesten in Lier bestaat uit 97 serviceflats. Voor deze residentie realiseerden we het zorgoproepsysteem, de algemene elektriciteitswerken in de appartementen, alsook de data- en tv-aansluitingen in de appartementen. We realiseerden tevens de elektriciteitswerken in de algemene delen, leverden en plaatsten er de verlichting, en tot slot leverden en plaatsten we ook de brandmeldinstallatie.

Foto van verwarmingselement